riikkajulia

Haluaisitko ottaa tämän profiilin omistajaan yhteyttä? Rekisteröidy käyttäjäksi nyt, se on nopeaa ja helppoa!

Heippa!

Olen 22-vuotias nainen ja lähdössä ekalle yksinreissulleni ja vieläpä niinkin kauas kuin Australiaan ja jopa kahdeksi vuodeksi, näinollen olisi mahtavaa löytää kanssamatkustaja ainakin alkutaipaleelle:)

Aikaisempaa matkakokemusta on Kyprokselta, Tsekistä, Briteistä, Turkista sekä Thaimaasta. Pystyn käymään jonkinlaista keskustelua englanniksi, mutta lisäharjoitus ei todellakaan olisi pahitteeksi!

Varsinaisia vaatimuksia matkaseuralle ei ole, mutta itse rentona ja joustavana ihmisenä arvostan avoimuutta ja kykyä olla ottamatta asioita turhan vakavasti. Keskustelulla ja ennakkoluulottomuudella kun pääsee aika pitkälle:)
Haen matkaseuraa, mutta introverttinä viihdyn myös yksin ja välistä kaipaan omaa tilaa. Puhun, nauran ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin siinä missä kuka tahansa, mutta ei kannata loukkaantua kun vastapainoksi joudun "lataamaan akkuja" olemalla hiljaa ja vaikka katselemalla maisemia tai kuuntelemalla musiikkia;)

Matkailussa minulle tärkeintä on kokemukset, maailmankuvan avartaminen ja ihan silkka matkasta nauttiminen ja hauskanpito. Parhaita matkamuistojani ovat mm. snorklaus Phi Phi-saarilla ja Konnos Bayssa, rauniot Siden vanhassakaupungissa, "Koiramäki" ja sillat Prahassa sekä Harry Potter-studio ja jopa metro Lontoossa!

Jos olet sinnepäin samanhenkinen ja lähdössä samaan suuntaan, liity toki seuraan:)

Nainen
Hetero
Joskus
Ei ollenkaan