Terminator

Haluaisitko ottaa tämän profiilin omistajaan yhteyttä? Rekisteröidy käyttäjäksi nyt, se on nopeaa ja helppoa!

Vaikka asun Turun seudulla niin käytännössä varmaan lennän Helsinki Vantaa lentokentältä niin tapaaminen pääkaupunki seudulla käy myös.

Pidän hotelleista, mutta päiväsaikaan uinti ja esim rento kävely ulkona voi olla mukavaa. Yksi päivä merellä esim risteily voi kiinnostaa mutta joku nyt mennään jonnekin viidakkoon niin ei kiitos.

Musikkimakuni? Alan Walker, Eminem jne
Trance, RNB, mitä nyt yökerhoilla ja discoissa on mutta en ole bilettäjä mutta ei minua haittaa jos juot hieman enemmän tai et ollenkaan juo.

Moraliini on raaka kaikki mikä on laillista Suomessa on minulle ok. Toisin sanoen ei humeita mutta jos kerrot että haluat mennä striptease baarin niin se ei minua haittaa tai ylitä minun budjettia.

Minulla on varaa hotelliin ja en etsi mitään reppumatkailijoita.

Shoppailu ei oikein innosta minua, mutta myös urheilu kiinnostaa ja harrastan urheilua. Jos kerrot että haluat mennä katsomaan jotain jalkapallo ottelua sportsbaarissa tai Suomen jääkiekkoa niin se voi kiinnostaa.

Ravintolat ja leffat kiinnostaa myös.
Lopuksi tarkoitus ei ole kehua tässä liikaa ja vaikka minulla on varaa niin en ole miljonääri ja en myöskään ota 5 tähden hotellia.

Olen 100% hetero, mutta voin matkustaa naisen tai miehen kanssa.

Mies
Hetero
Joskus
Ei ollenkaan